Zaupajte strokovnjakom, zaupajte nam!

Zdravstveno varstvo na prireditvah in dogodkih

Vsaka prireditev, bodisi zabavna, kulturna ali športna potrebuje zdravstveno varstvo. To pomeni, da mora vsak organizator na podlagi števila udeležencev poskrbeti za zdravje in preventivo na svoji prireditvi.

Podjetje AS MEDIC z dodeljenimi dovoljenji Ministrstva za zdravje (št. Dovoljenja 301-5/2021/7) izvaja storitve nenujnih reševalnih in sanitetnih prevozov ter zdravstvenega varstva na javnih prireditvah.

Prireditve oz. dogodki praviloma potekajo brez zapletov, vendar je vsekakor potrebno biti pripravljen tudi na možne nepričakovane dogodke. Na voljo smo vam, da z našim strokovno usposobljenim osebjem in reševalnimi vozili poskrbimo za zdravstveno varstvo na prireditvah in dogodkih.

TAM KJER IN KO NAS POTREBUJETE!

Najem reševalnih vozil

Naš vozni park obsega 19 sodobno opremljenih vozil z različnimi konfiguracijami in predelavami. V primeru potreb najema reševalnega vozila si le tega lahko izposodite kot enodnevni ali dolgoročni najem. Vsa vozila so tehnično brezhibna in opremljena s svetlobnimi telesi. V primeru okvare vaše opreme pa je na voljo tudi najem le te. Dosegljivi smo 24 ur na dan, naš odzivni čas v primeru najema vozila je 2 uri, vozila dostavimo na vse konce Slovenije.

Pokličite nas, da skupaj pripravimo individualno ponudbo za najem.

Reševalni prevozi

Specializirani smo za opravljanje več vrst reševalnih prevozov. V primeru, da se znajdete v situaciji, ki vam onemogoča lasten prevoz do končnega cilja zaradi npr. telesne poškodbe, zdravstvenega stanja, oddaljenosti od zdravstvene ustanove smo vam na voljo, da olajšamo vašo težavo.

Ponujamo vam nenujne reševalne in sanitetne prevoze: 

  • Nenujni prevozi so prevozi pacientov, ki zaradi svojega zdravstvenega stanja potrebujejo spremstvo ali zdravstveno oskrbo strokovnega osebja. Opravljamo jih z reševalnimi vozili in strokovno usposobljenim osebjem.        
  • Sanitetni prevozi, ki jih opravljamo z osebnimi vozili so prevozi pacientov, ki med prevozom ne potrebujejo spremstva ali zdravstvene oskrbe s strokovnim osebjem.

Prednost zasebnega prevoza je vaša brezskrbnost in varnost, ki so primarnega pomena. Reševalno vozilo vas bo prevzelo ob točno določenem dogovorjenem času s strokovnim in prijaznim osebjem, ob tem pa poskrbelo za varen in udoben transport.

Pokličite nas, da skupaj poiščemo primeren prevoz za vas.

Potrebujete našo pomoč?

Naš cilj je